Welkom

nieuwjaarsduik voorpagina parooSpring op Nieuwjaarsdag met ons in de Amstel!

Stichting Aquarius en Roeicentrum Berlagebrug
Stichting Aquarius organiseert samen met Roeicentrum Berlagebrug voor iedereen die van schoon water elk jaar in hartje Amsterdam de Nationale Nieuwjaarsduik.

5e Nationale Nieuwjaarsduik
Deze Nieuwjaarsduik staat niet in het teken van een of andere worsten- of soepfabriek maar in het teken van schoon water. Met de opbrengst maken wij net als in voorgaande jaren op Wereld Water Dag (22 maart) een rivier schoon. In 2017 maken wij van het stadhuis van Rotterdam tot het stadhuis van Amsterdam de Rotte, de Maas, de IJssel, de Gouwe, het Aarkanaal en de Amstel Schoon.

Wereld Water Dag
In het verleden hebben wij dankzij u en deelnemers aan de Amsterdam Swim, Rotterdam Swim, Royal Amstel Swim en de Amsterdam Rotterdam Triathlon in 2009 de Schie (1 km), in 2010 de Rotte (2,5 km), in 2011 de Amstel (3 km), in 2012 de Oude IJssel (5 km van Duitsland naar Nederland), in 2013 de Laak (3 km), in 2014 de Oude Rijn (50 km van Harmelen tot Katwijk aan Zee), in 2015 de Nieuwe Hollandse Waterlinie (140 km van Werkendam tot Muiden) en in 2016 hebben wij van het stadhuis van Amsterdam tot het stadhuis van Rotterdam de Amstel, het Aarkanaal, de Gouwe, de IJssel, de Maas en de Rotte schoon gemaakt.

Start, locatie en kosten
Start: Nieuwjaarsduik start om 13:00. Vanaf 12:30 ben je al van harte welkom!
Locatie: Weesperzijde 1094
– Roeicentrum Berlagebrug ligt op loopafstand van NS Trein / GVB Metro Station Amstel
– In de nabijheid zijn geen of nauwelijks parkeerplaatsen
Kosten: € 5,- (incl glaasje Jagermeister en een oliebol na afloop)

Inschrijven
Aan de 5e Nationale Nieuwjaarsduik kunnen slechts 100 deelnemers deelnemen. Het is dan ook verstandig om je vooraf aan te melden. Deelnemers die zich niet van te voren aanmelden betalen € 1,- extra.

Top